Da li ste probali „Čičinu butkicu“?

Nedavno smo poseti Restoran Njam Njam, koji je izgradio dugogodišnju reputaciju kao dobro poznata picerija. Sada su promenili koncepti i jelovnik dopunili vrhunskim specijalitetima, jedan od njih nosi veoma zanimljiv naziv „Čičina butkica„. Iako vas možda ime neće privući na prvi mah, ovo je jelo koje morate probati.

Dimljena butkica se satima kuva, a zatim se zajedno sa prilozima peče u lepinji, a naravno tu su i razni začini i tajni sastojci. Ovakvu vrstu jela možete probati samo u ovom restoranu u Zrenjaninu i zaista predstavlja jedinstveno gastronomsko iskustvo. Mogli bismo ga opisati kao kompletan ručak u lepinji. Predlažemo i da dodatno uzmete porciju omiljene salate.

Jedna porcija je dovoljna za dve osobe, osim ako imate veliki apetit i veoma ste gladni. Preporučujemo vam da se uputite u Cara Dušana 5 (preko puta učeničkog doma) i da date priliku „Čičinoj butkici“, za koju smo sigurni da ćete uvrstiti u svoj spisak najboljih jela u gradu.

Kompletan jelovnik restorana Njam Njam

Please rate this

Tags: , ,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Umesto uslova korišćenja

I gladnim ljudima se dogode greške, zato imajte u vidu da su svi podaci na ovom sajtu informativnog karaktera. Takođe, ne garantujemo da su podaci o cenama, nazivima jela, adresama, brojevima telefona 100% tačni i toplo vam preporučujemo da kontaktirate željeni lokal radi najažurnijih informacija. Bićemo vam zahvalni ukoliko nam javite eventualne greške.